Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Kintsugi - Woensdag 7 februari van 19u tot 21u30
Kintsugi is een Japanse kunstvorm waarbij gebroken keramiek wordt gerepareerd met een speciale lak gemengd met goudpoeder. Het resultaat is een gerepareerd object dat niet alleen functioneel is, maar ook een uniek en mooi kunstwerk geworden is. Tijdens de workshop ga je aan de slag met je eigen Kintsugi set die je daarna thuis zelf nog verder kan gebruiken. De Kintsugi set kan je gebruiken om keramiek, hout, glas en porselein te herstellen. Het potje dat je tijdens de workshop zal breken wordt door ons voorzien maar als je graag zelf een gebroken potje, vaasje, bord,... meebrengt kan dat zeker.
65,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Kintsugi is een Japanse kunstvorm waarbij gebroken keramiek wordt gerepareerd met een speciale lak gemengd met goudpoeder. Het resultaat is een gerepareerd object dat niet alleen functioneel is, maar ook een uniek en mooi kunstwerk geworden is.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met je eigen Kintsugi set die je daarna thuis zelf nog verder kan gebruiken. De Kintsugi set kan je gebruiken om keramiek, hout, glas en porselein te herstellen.

Het potje dat je tijdens de workshop zal breken wordt door ons voorzien maar als je graag zelf een gebroken potje, vaasje, bord,… meebrengt kan dat zeker.

Titel

Ga naar de bovenkant