Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Opbouw 'Tapas set' - Donderdag 7 maart van 19u tot 22u
Tijdens de workshop ‘Opbouw’ maak je een bepaald stuk in keramiek dat echt ‘one of a kind’ is aangezien we enkel met onze handen zullen werken en niet met voorgevormde mallen. Je zult leren hoe je klei kunt vormgeven en opbouwen. Tijdens deze workshop maak je je eigen tapas set. Na een droogtijd van ongeveer 4 weken wordt jouw set gebakken en vervolgens geglazuurd. De basisoptie, witte glazuur, is inbegrepen in de prijs van de workshop en wordt niet extra aangerekend. Als je voor andere glazuuropties kiest, zal hier een meerprijs voor gelden. Na het glazuren wordt jouw set een laatste keer gebakken. Daarna is deze oven-, afwasmachine bestendig en helemaal klaar voor een gezellige apéro! We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en scheuren tijdens het droog- en bakproces.
75,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Tijdens de workshop ‘Opbouw’ maak je een bepaald stuk in keramiek dat echt ‘one of a kind’ is aangezien we enkel met onze handen zullen werken en niet met voorgevormde mallen. Je zult leren hoe je klei kunt vormgeven en opbouwen. Tijdens deze workshop maak je je eigen tapas set.

Na een droogtijd van ongeveer 4 weken wordt jouw set gebakken en vervolgens geglazuurd. De basisoptie, witte glazuur, is inbegrepen in de prijs van de workshop en wordt niet extra aangerekend. Als je voor andere glazuuropties kiest, zal hier een meerprijs voor gelden.

Na het glazuren wordt jouw set een laatste keer gebakken. Daarna is deze oven-, afwasmachine bestendig en helemaal klaar voor een gezellige apéro!

We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en scheuren tijdens het droog- en bakproces.

Titel

Ga naar de bovenkant