Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Servies maken - Wo 7/08 van 9u30 tot 15u30 en Do 19/09 van 19u00 tot 21u30
De workshop ‘Servies’ is een 3 delige-lessenreeks waar je je eigen servies zal maken. Tijdens de Eerste en tweede workshop zal je onder begeleiding leren hoe je borden en kommen kunt maken van keramiek. Je werkt tijdens deze workshops met mallen, toch is er ook ruimte om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. Elke workshop duurt 3 uur. De serviesstukken hebben ongeveer 4 weken nodig om te drogen en een keer gebakken te worden. Nadat de stukken gebakken zijn volgt er een derde workshop, namelijk de glazuur-workshop. Hier zal je je serviesstukken zelf glazuren. Je hebt de mogelijkheid om je stukken te decoreren met verschillende kleuren en texturen, waardoor ze uniek en persoonlijk worden. Deze workshop duurt 2,5 uur. Nadat de serviesstukken geglazuurd zijn worden deze een laatste keer gebakken op 1250°C. Deze zullen een week later door jou kunnen opgehaald worden. Je servies is dan oven-,  afwasmachinebestendig en klaar voor een mooi gedekte tafel. De workshopdatums zijn: Dinsdag 12 maart van 19u tot 22u Donderdag 14 maart van 19u tot 22u Zaterdag 20 april van 9u30 tot 12u
210,00
4 beschikbaar

De workshop ‘Servies’ is een 2 delige-lessenreeks waar je je eigen servies zal maken.

Tijdens de Eerste workshop zal je onder begeleiding leren hoe je borden en kommen kunt maken van keramiek. Je werkt tijdens deze workshops met mallen, toch is er ook ruimte om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. Tijdens de middagpauze wordt er een lichte lunch voorzien. De serviesstukken hebben ongeveer 4 weken nodig om te drogen en een keer gebakken te worden.

Nadat de stukken gebakken zijn volgt er een tweede workshop, namelijk de glazuur-workshop. Hier zal je je serviesstukken zelf glazuren. Je hebt de mogelijkheid om je stukken te decoreren met verschillende kleuren en texturen, waardoor ze uniek en persoonlijk worden. Deze workshop duurt 2,5 uur. Nadat de serviesstukken geglazuurd zijn worden deze een laatste keer gebakken op 1250°C. Deze zullen een week later door jou kunnen opgehaald worden. Je servies is dan oven-,  afwasmachinebestendig en klaar voor een mooi gedekte tafel.

De workshopdatums zijn:

  • Dinsdag 7 augustus van 9u30 tot 15u30
  • Donderdag 19 september van 19u tot 21u30

We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en of scheuren tijdens het droog- en bakproces.
Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 100 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.

Ga naar de bovenkant