Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Bar Glazuur - Maandag 25 november van 19u tot 21u
Bar Glazuur biedt de perfecte combinatie van creativiteit, ontspanning en gezelligheid. Je beschildert je eigen unieke bordje, schaal, vaasje,… terwijl geniet je van een drankje en een fijne babbel. Laat je inspireren door de vele voorbeelden en ideeën die beschikbaar zijn en laat je eigen creativiteit de vrije loop. Naast de biscuit-gebakken borden, zullen er ook andere biscuit-gebakken stukken beschikbaar zijn aan een meerprijs. Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 20 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.
40,00
10 beschikbaar

Bar Glazuur biedt de perfecte combinatie van creativiteit, ontspanning en gezelligheid.
Je beschildert je eigen unieke bordje, schaal, vaasje,… terwijl geniet je van een drankje en een fijne babbel.
Laat je inspireren door de vele voorbeelden en ideeën die beschikbaar zijn en laat je eigen creativiteit de vrije loop.
Naast de biscuit-gebakken borden, zullen er ook andere biscuit-gebakken stukken beschikbaar zijn aan een meerprijs.

Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 20 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.

 

Ga naar de bovenkant