Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Porselein - Woensdag 2 oktober van 19u tot 21u30
Geniet met een wijntje, koffietje en een muziekje op de achtergrond van een creatieve avond. Tijdens deze workshop maak je met papierporselein 3 tot 5 theelichtjes die worden versierd met stempels en afdrukken. Na het bakken laten ze een subtiel licht door. Na een periode van 4 tot 6 weken kan je je stukken komen afhalen in het atelier. Je neemt naar deze workshop een schort en handdoek mee. We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en of scheuren tijdens het droog- en bakproces. Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 40 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.
80,00
4 beschikbaar

Geniet met een wijntje, koffietje en een muziekje op de achtergrond van een creatieve avond.
Tijdens deze workshop maak je met papierporselein 3 tot 5 theelichtjes die worden versierd met stempels en afdrukken.
Na het bakken laten ze een subtiel licht door.

Na een periode van 4 tot 6 weken kan je je stukken komen afhalen in het atelier.

Je neemt naar deze workshop een schort en handdoek mee.

We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en of scheuren tijdens het droog- en bakproces.
Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 40 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.

 

Ga naar de bovenkant