Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Servies maken - Di 12/03 en Do 14/03 van 19u tot 22u en Za 20/04 van 9u30 tot 12u
De workshop ‘Servies’ is een 3 delige-lessenreeks waar je je eigen servies zal maken. Tijdens de Eerste en tweede workshop zal je onder begeleiding leren hoe je borden en kommen kunt maken van keramiek. Je werkt tijdens deze workshops met mallen, toch is er ook ruimte om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. Elke workshop duurt 3 uur. De serviesstukken hebben ongeveer 4 weken nodig om te drogen en een keer gebakken te worden. Nadat de stukken gebakken zijn volgt er een derde workshop, namelijk de glazuur-workshop. Hier zal je je serviesstukken zelf glazuren. Je hebt de mogelijkheid om je stukken te decoreren met verschillende kleuren en texturen, waardoor ze uniek en persoonlijk worden. Deze workshop duurt 2,5 uur. Nadat de serviesstukken geglazuurd zijn worden deze een laatste keer gebakken op 1250°C. Deze zullen een week later door jou kunnen opgehaald worden. Je servies is dan oven-,  afwasmachinebestendig en klaar voor een mooi gedekte tafel. De workshopdatums zijn: Dinsdag 12 maart van 19u tot 22u Donderdag 14 maart van 19u tot 22u Zaterdag 20 april van 9u30 tot 12u
210,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

De workshop ‘Servies’ is een 3 delige-lessenreeks waar je je eigen servies zal maken.

Tijdens de Eerste en tweede workshop zal je onder begeleiding leren hoe je borden en kommen kunt maken van keramiek. Je werkt tijdens deze workshops met mallen, toch is er ook ruimte om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. Elke workshop duurt 3 uur. De serviesstukken hebben ongeveer 4 weken nodig om te drogen en een keer gebakken te worden.

Nadat de stukken gebakken zijn volgt er een derde workshop, namelijk de glazuur-workshop. Hier zal je je serviesstukken zelf glazuren. Je hebt de mogelijkheid om je stukken te decoreren met verschillende kleuren en texturen, waardoor ze uniek en persoonlijk worden. Deze workshop duurt 2,5 uur. Nadat de serviesstukken geglazuurd zijn worden deze een laatste keer gebakken op 1250°C. Deze zullen een week later door jou kunnen opgehaald worden. Je servies is dan oven-,  afwasmachinebestendig en klaar voor een mooi gedekte tafel.

De workshopdatums zijn:

  • Dinsdag 12 maart van 19u tot 22u
  • Donderdag 14 maart van 19u tot 22u
  • Zaterdag 20 april van 9u30 tot 12u

Titel

Ga naar de bovenkant