Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Vazen - Zaterdag 16 november van 9u30 tot 12u00
Geniet van klei met een wijntje, koffietje en een muziekje op de achtergrond. Tijdens deze workshop maak je een vaas met behulp van mallen. De mallen die gebruikt worden gaan tot 30 cm diameter. Vervolgens wordt jouw vaas een eerste keer gebakken, daarna geglazuurd en tenslotte een tweede keer gebakken. Na een periode van 4 tot 6 weken kan je je vaas komen afhalen in het atelier. In de workshop is witte glazuur inbegrepen. Maar in het atelier zijn er nog een aantal andere kleuren die regelmatig wisselen waaruit je kan kiezen. Hiervoor betaal je een meerprijs ter plaatse. Je neemt naar deze workshop een schort en handdoek mee. We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en of scheuren tijdens het droog- en bakproces. Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 40 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.
80,00
2 beschikbaar

Geniet van klei met een wijntje, koffietje en een muziekje op de achtergrond.
Tijdens deze workshop maak je een vaas met behulp van mallen. De mallen die gebruikt worden gaan tot 30 cm diameter.

Vervolgens wordt jouw vaas een eerste keer gebakken, daarna geglazuurd en tenslotte een tweede keer gebakken.
Na een periode van 4 tot 6 weken kan je je vaas komen afhalen in het atelier.

In de workshop is witte glazuur inbegrepen. Maar in het atelier zijn er nog een aantal andere kleuren die regelmatig wisselen waaruit je kan kiezen.
Hiervoor betaal je een meerprijs ter plaatse.

Je neemt naar deze workshop een schort en handdoek mee.

We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en of scheuren tijdens het droog- en bakproces.
Dit ticket is op datum en kan niet verplaats worden. Indien je niet kan zoek je iemand die in jouw plaats kan deelnemen. Vind je niemand? Dan verlies je 40 euro van het inschrijvingsgeld. Deze voorwaarden gelden in alle omstandigheden voor iedereen.

 

Ga naar de bovenkant