Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ben je klaar om je artistieke vaardigheden te verkennen en je creatieve geest de vrije loop te laten? Vrij Atelier is een workshop voor creatievelingen die reeds keramiek-workshops hebben gevolgd en hier al goed mee weg zijn. Tijdens het ‘Vrij Atelier’ bieden we je een ruimte zonder begeleiding. Dit betekent dat je volledige vrijheid hebt om te creëren op je eigen tempo en op je eigen manier. Geen voorgeschreven regels, geen vaststaande projecten – jouw verbeelding bepaalt de koers. Wel staan we klaar om je te ondersteunen en je te voorzien van alles wat je nodig hebt.

Het inschrijvingsgeld voor het Vrij Atelier is 30 euro voor 6 uur (2 momenten van 3 uur). Het inschrijvingsgeld van 30 euro omvat zowel het gebruik van het atelier als de materialen.

De bakkosten worden berekend op basis van het gewicht van je werk en worden dus op het einde van de workshop in rekening gebracht. Op het einde van de workshop wordt er een moment afgesproken waarop jij je gemaakte stukken zelf kan komen glazuren, dit gebeurt wel onder begeleiding. Voor de glazuur wordt een meerprijs aangerekend op basis van het gewicht.

Per kilogram biscuit-bak rekenen we 11 euro
Stukken die groter of breder dan 25 cm zijn zal 5 tot 10 euro extra gerekend worden.

Per kilogram glazuur-bak rekenen 13 euro
Stukken die groter of breder dan 25 cm zijn zal 5 tot 10 euro extra gerekend worden.

We zijn niet verantwoordelijk voor breuk en of scheuren tijdens het droog- en bakproces.

Ga naar de bovenkant